Perfectietraining Gelnagels

€99 excl.btw (€119,79 incl.btw)

Omschrijving

Je maakt al een tijdje gelnagels, maar bent niet (helemaal) tevreden over het resultaat?
In de perfectietraining zet je een nieuwe set gelnagels bij een model - Alina stuurt je constant bij. Je werkt in een kleine groep van 5 à 6 deelnemers. Aan het eind van de training weet je wat je werkpunten zijn en heb je de technieken geleerd om deze te verbeteren.

Er wordt gewerkt aan: voorbereiding van de natuurlijke nagel, nagelverlenging, correcte bolling + c-curve, vijltechnieken, kleurapplicatie en afwerking. 

Model

Je komt naar de perfectietraining met een eigen model, je model mag absoluut niet werkzaam zijn in de sector. Als ze al kunstnagels heeft, verwijder je ze voordat je naar de training komt van één hand. Je model mag geen nagelbijter zijn of extreem korte nagels hebben.

Materialen

Voor deze training breng je mee:
Alles dat je gebruikt om een nieuwe set te plaatsen: gels, penselen, vloeistoffen, vijlen, tools, UV-lamp, freestoestel.

Voorkennis

Om in te kunnen schrijven voor een perfectietraining moet je al nagelstyliste zijn. Dat betekent dat je óf een btw-nummer hebt in de sector, óf een diploma nagelstyliste behaald hebt, óf op een andere manier voldoende voorkennis kunt bewijzen. Maak daarvoor een profiel aan op de account-pagina en wacht eventjes op goedkeuring. 

voor en na foto's van een perfectietraining