Bootcamp Nagelstyliste Gelnagels

18 t/m 22 november 2019
Alina Hoyo

Omschrijving:

Starten met gel polish of gelnagels in bijberoep? Gelnagels zetten bij familie of vrienden? Geen tijd om een hele opleiding te volgen?
BOOTCAMP! Dit is een training voor wie in korte tijd de belangrijkste technieken wil leren die je nodig hebt om een set gelnagels te plaatsen. 

Cursus in een kleine groep (maximaal 7 deelnemers)
Je hebt geen eerdere ervaring of training nodig om deel te nemen. Je bent minstens 18 jaar.
De opleiding duurt 5 dagen, na afloop krijg je nog begeleiding wanneer je thuis aan de slag gaat. Wanneer jij er klaar voor bent kun je naar één van de examens komen om je diploma te halen.
 

Programma

De lessen gaan door in de lesruimte bij mijn nagelstudio in Brugge, van 9u30 tot ongeveer 16u/16u30, lunch wordt voorzien. De theorie bestudeer je zo veel mogelijk thuis, zodat de tijd in de lessen optimaal benut kan worden. Direct na inschrijving krijg je de theoriecursus, je kunt steeds contact opnemen als je vragen hebt bij de theorie, zodat je in les 1 direct helemaal mee bent!
 

Modellen

Je werkt steeds op de handen van modellen, je moet de modellen zelf voorzien. De modellen moeten minstens 18 jaar zijn. Je modellen mogen geen nagelbijters zijn, ze mogen ook geen extreem korte nagels hebben. Buiten de cursisten en de modellen wordt er niemand toegelaten tot de lesruimte.
 

Materialen

Om mee te kunnen doen aan de opleiding heb je je eigen materialen nodig. Een basis-startpakket moet je verplicht bij ons aankopen. De verdere materialen kun je met korting bestellen voor aanvang van de opleiding, je kunt ze ook zelf voorzien of aankopen tijdens de opleiding. Kijk hier voor meer info over de verschillende pakketten.
 

Inschrijven

Klik op bestellen om je in te schrijven. 
Houd er rekening mee dat je nog een startpakket moet aankopen - ten laatste half oktober te bestellen.
Je plaats is pas gereserveerd na ontvangst van de betaling van de opleiding.