nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Wil je iets laten weten over je ervaringen met Alina Hoyo Nail Artist?
Schrijf een berichtje en laat weten wat je vind van de website, van de afhandeling van je bestelling, van je bezoek aan de nagelstudio, etc.

Reviews over een bepaald product of workshop graag posten op de pagina van het product zelf...

Bedankt voor je feedback!

Louise Aers - 05/11/2017 om 19:01

Al meerdere keren producten besteld, welke steeds enorm vlug geleverd werden. De producten werden met een grote zorg ingepakt zodat ze zeker geen schade konden oplopen. Ook zat er een leuk handgeschreven kaartje bij! Toen ik vragen had over de producten (zowel voor als na het bestellen), kon ik steeds terecht bij Alina voor meer informatie, en kreeg steeds een vriendelijke uitleg (via Facebook). Ik raad haar en haar producten alvast aan iedereen die ik ken aan. Een dame met oog voor detail!

Els De Weerdt - 10/08/2015 om 11:18

Ik heb een heel goede ervaring met de bestelling die ik plaatste.
Er was 1 item niet voorradig, daar werd ik persoonlijk over gecontacteerd. De rest van de bestelling werd meteen verstuurd, en het ontbrekende artikel kwam een week later!

Ik kan deze webshop aan iedereen aanbevelen!
Doe zo voort! ;-)

Groetjes
Els

Tinneke Van Laeken - 29/06/2015 om 20:21

Zeer behulpzame en vriendelijke leerkracht die alles op een gemakkelijke manier uitlegt en zeer goed voor haar gasten zorgt. Je leert echt veel bij! Echt de moeite waard!

Claudia van Belgie - 29/06/2015 om 16:07

Fantastische workshop in hartje Brugge. Talentvolle nagelstyliste/lerares die alle tijd voor je neemt. Gastvrij, humor en een engelengeduld om de cursisten te helpen. (Parking is er ook altijd). Aanrader!!!!!

Vanessa hoornaert - 29/06/2015 om 15:05

Super tevreden van de opleiding. Er zullen er zeker nog veel volgen.

 
Pagina 1 van 1