nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Babyboomer: heel leuk, maar hoe begin je er aan?
Tijdens deze training zet je babyboom-nagels op de hand van een model. Ik stuur je constant bij, we zijn maar met een klein groepje.

Je komt naar de perfectietraining met een eigen model, je model heeft geen kunstnagels en heeft ook geen extreem korte nagels. Breng zo veel mogelijk van je eigen materiaal mee (lamp, gel, penselen, vijlen, vloeistoffen, etc.) de bedoeling is dat je leert om met jouw materiaal een goede set te zetten, dus die gebruik je best ook tijdens de training.

We beginnen met een korte intro en uitleg over de verschillende gels. Ik laat je de verschillende stappen zien om Babyboom-nagels te maken. Daarna begin je zelf op de nagels van je model te werken. Ik ben constant aan het meekijken en stuur je bij waar nodig. Belangrijke zaken bekijken we allemaal samen, dus samen met de andere deelnemers. Wees niet bang om iets verkeerd te doen, je komt om te leren.

De training duurt ongeveer drie uur. Model en materialen zelf meebrengen. De benodigde gels zijn eventueel ter plaatse te koop. Drankjes en een hapje worden voorzien.